Studio Dansa

Kranj

Nova plesna sezona swinga v Kranju – Lindy Hop
(2. oktober 2019)

Vabljeni na nov začetni in nadaljevalni tečaj swinga – Lindy Hop-a v Kranju!

Lindy hop je najbolj poznana zvrst swinga, za poskočne, vesele in radožive ljubitelje plesa, ki se večinoma pleše na glasbo prve polovice 20. stoletja. Lindy Hop 1, začetni tečaj, je namenjen plesalcem z najmanj izkušnjami. Takim, ki so se s swingom spoprijeli le nekaj krat ali pa še nikoli poprej. Lindy Hop 2, nadaljevalni tečaj, pa je primeren za plesalce, ki aktivno plešejo okvirno vsaj 6-12 mesecev ali več. Pričakuje se poznavanje lindy hop-a, six-counta, charlestona in različno gibanje po glasbi.

Informacije

Začetni tečaj bo potekal ob sredah od 19.00 do 20.15, nadaljevalni pa od 20.15 do 21.30

v dvorani plesnega studia Impulz, Cesta talcev 67 v Kranju.

Tečaj se prične 2. 10. 2019.

Za prijavo ne potrebujete plesnega partnerja, čeprav je le-ta zaželjen. Dijaki in člani Kluba Študentov Kranj lahko koristijo ugodnost pri strošku tečajnine.

Cena tečajev:
1 sklop (8 x 75min)
60 EUR
cena za dijake in študente: 50 EUR
V primeru vnaprejšnjega plačila (najkasneje na prvi uri v sklopu) prejmete 5 EUR popusta.

Dodatne informacije: info@kr-swing.com

Prijavnica – Kranj

Prijavnica - Kranj
NeDa
V skladu z novo evropsko Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, vas prosimo, da pregledate podatke, ki se nahajajo na tem obrazcu in nam tako dovolite, da vas obveščamo o tečaju/delavnici, na katerega/o se prijavljate. Izpolnjene podatke bomo uporabili izključno za obveščanje o zadevah, ki se tičejo izbranega tečaja/delavnice. Dostop do vaših podatkov imajo tudi učitelji izbranega tečaja/delavnice, sicer pa vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Z vašimi podatki bomo ravnali v skladu s zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Posameznik lahko privolitev kadarkoli prekliče, ima pravico zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ter ugovor v zvezi z njihovo obdelavo. To lahko storite tako, da nas pisno obvestite na e-mail: info@kr-swing.com

Prebral/a sem zgoraj navedene pogoje in se z njimi strinjam *