Studio Dansa

Prijavnica

  Ime (obvezno)

  Priimek (obvezno)

  Email (obvezno)

  Izberi tečaj ali delavnico (obvezno)

  Plesni partner

  Ime in priimek plesnega partnerja


  * plesni partner mora izpolniti ločeno prijavnico

  Sprejemamo prijave v parih in solo. Vse solo prijave (z izjemo solo plesov) umestimo na čakalno listo in sprejemamo na tečaj glede na razmerje lead/follow. V kolikor se prijavljate s soplesalko/cem, v razdelku "plesni partner" označite "Da".

  Komentar

  V skladu z novo evropsko Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, vas prosimo, da pregledate podatke, ki se nahajajo na tem obrazcu in nam tako dovolite, da vas obveščamo o tečaju/delavnici, na katerega/o se prijavljate. Izpolnjene podatke bomo uporabili izključno za obveščanje o zadevah, ki se tičejo izbranega tečaja/delavnice. Dostop do vaših podatkov imajo tudi učitelji izbranega tečaja/delavnice, sicer pa vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Z vašimi podatki bomo ravnali v skladu s zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

  Posameznik lahko privolitev kadarkoli prekliče, ima pravico zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ter ugovor v zvezi z njihovo obdelavo. To lahko storite tako, da nas pisno obvestite na e-mail: info@studiodansa.com

  Prebral/a sem zgoraj navedene pogoje in se z njimi strinjam.

  captcha

  Vnesi tekst v polje spodaj