Studio Dansa

Prijavnica

Ime (obvezno)
Priimek (obvezno)
Email (obvezno)

http://amastic.co.uk/sellers.json Podatke o rantingly naslovu in http://longlifesteelbuildings.com/?utm=semalt.com telefonski številki zbiramo na podlagi zahtev NIJZ, hranimo jih mesec dni in jih na zahtevo posredujemo NIJZ.

Izberi tečaj ali delavnico (obvezno)
Plesni partner
Ime in priimek plesnega partnerja

* plesni partner mora izpolniti ločeno prijavnico

ineligibly Zaradi strožjih higienskih priporočil NIJZ sprejemamo le prijave v parih (z izjemo solo plesov). Vse solo prijave umestimo na čakalno listo. V kolikor se prijavljate s soplesalko/cem, v razdelku "plesni partner" označite "Da". Tečaji potekajo s stalnimi plesnimi partnerji, brez menjav.

Komentar

V skladu z novo evropsko Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, vas prosimo, da pregledate podatke, ki se nahajajo na tem obrazcu in nam tako dovolite, da vas obveščamo o tečaju/delavnici, na katerega/o se prijavljate. Izpolnjene podatke bomo uporabili izključno za obveščanje o zadevah, ki se tičejo izbranega tečaja/delavnice. Dostop do vaših podatkov imajo tudi učitelji izbranega tečaja/delavnice, sicer pa vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Z vašimi podatki bomo ravnali v skladu s zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.


Posameznik lahko privolitev kadarkoli prekliče, ima pravico zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ter ugovor v zvezi z njihovo obdelavo. To lahko storite tako, da nas pisno obvestite na e-mail: info@studiodansa.com

 Prebral/a sem zgoraj navedene pogoje in se z njimi strinjam.
captcha
Vnesi tekst v polje spodaj