Studio Dansa

Prijavnica

  Ime (obvezno)
  Priimek (obvezno)
  Email (obvezno)

  Podatke o naslovu in telefonski številki zbiramo na podlagi zahtev NIJZ, hranimo jih mesec dni in jih na zahtevo posredujemo NIJZ.

  Izberi tečaj ali delavnico (obvezno)
  Plesni partner
  Ime in priimek plesnega partnerja

  * plesni partner mora izpolniti ločeno prijavnico

  Zaradi strožjih higienskih priporočil NIJZ sprejemamo le prijave v parih (z izjemo solo plesov). Vse solo prijave umestimo na čakalno listo. V kolikor se prijavljate s soplesalko/cem, v razdelku "plesni partner" označite "Da". Tečaji potekajo s stalnimi plesnimi partnerji, brez menjav.

  Komentar

  V skladu z novo evropsko Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, vas prosimo, da pregledate podatke, ki se nahajajo na tem obrazcu in nam tako dovolite, da vas obveščamo o tečaju/delavnici, na katerega/o se prijavljate. Izpolnjene podatke bomo uporabili izključno za obveščanje o zadevah, ki se tičejo izbranega tečaja/delavnice. Dostop do vaših podatkov imajo tudi učitelji izbranega tečaja/delavnice, sicer pa vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Z vašimi podatki bomo ravnali v skladu s zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.


  Posameznik lahko privolitev kadarkoli prekliče, ima pravico zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ter ugovor v zvezi z njihovo obdelavo. To lahko storite tako, da nas pisno obvestite na e-mail: info@studiodansa.com

  Prebral/a sem zgoraj navedene pogoje in se z njimi strinjam.
  captcha
  Vnesi tekst v polje spodaj