Studio Dansa

Taksi

Bi bil/a rad/a taksist/ka?

Taksist/ka je lahko vsak/a naš/a tečajnica ali tečajnik, ki se kot leader/follower pridruži skupini, ki je glede na njegovo/njeno znanje nižjega nivoja. Z obiskovanjem dodatnega tečaja nadgrajuješ svoje plesno znanje, hkrati pa omogočiš dekletom/fantom s čakalne liste obisk tečaja.

Udeležba na tečaju je za taksist(k)e brezplačna.

Pogoji, da postaneš taksist/ka:

>> pri nas kot redna tečajnica/tečajnik obiskuješ že vsaj en tečaj
>> tečaj iste zvrsti višjega nivoja že obiskuješ ali imaš ustrezno predznanje zvrsti, za katero se prijavljaš kot taksist/ka
>> obvežeš se, da boš redno obiskoval/a tečaj, za katerega se prijavljaš kot taksist/ka

Kako postaneš taksist:

>> izpolniš prijavnico za tečaj, katerega bi rad/a obiskoval kot taksist/ka
>> počakaš, da te kontaktiramo
>> ko te enkrat obvestimo, da si v določeno skupino  sprejet/a kot taksist/ka, si taksist/ka te skupine do preklica in se vaj redno udeležuješ.

Prijavnica:

  Ime (obvezno)
  Priimek (obvezno):
  Email (obvezno):
  Izberi tečaj:
  (lead) LH 1 ČETRTEK ob 19.15
  Komentar
  V skladu z novo evropsko Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, vas prosimo, da pregledate podatke, ki se nahajajo na tem obrazcu in nam tako dovolite, da vas obveščamo o tečaju/delavnici, na katerega/o se prijavljate. Izpolnjene podatke bomo uporabili izključno za obveščanje o zadevah, ki se tičejo izbranega tečaja/delavnice. Dostop do vaših podatkov imajo tudi učitelji izbranega tečaja/delavnice, sicer pa vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Z vašimi podatki bomo ravnali v skladu s zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.


  Posameznik lahko privolitev kadarkoli prekliče, ima pravico zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ter ugovor v zvezi z njihovo obdelavo. To lahko storite tako, da nas pisno obvestite na e-mail: info@studiodansa.com
  Prebral/a sem zgoraj navedene pogoje in se z njimi strinjam.