Studio Dansa

POLETNA SWING POBOLJŠEVALNICA 2021

Da ti med poletjem ni dolgčas, pripravljamo poletno swing poboljševalnico. 
Da ne pozabiš naučenih korakov, da izveš kaj starega na nov način, da se podružiš s svojimi sošolci iz tečajev in se imaš fino tudi čez poletje.

Prijavnice

 

Razpored:

Teden 1 in 2

Teden 3 in 4

Teden 5 in 6

Teden 7 in 8

Teden 9 in 10

Teden 11 in 12

 

Cena:

1 intenzivka: 40 €
3 intenzivke: 108 € (redna cena 120 €)
6 intenzivk: 200 € (redna cena 240 €)
9 intenzivk: 286 € (redna cena 360 €).

Cena za posamezno uro je 15 €.

Vljudno prosimo, da plačilo intenzivke do začetka tečaja poravnate z nakazilom na: Studio Dansa, Vilharjeva cesta 3, 1000 Ljubljana, DŠ: SI46792872, TRR: SI56 0400 1004 7921 287, referenca: SI 99, namen: ime intenzivke. Če plačilo v vašem imenu opravlja nekdo drug, naj pri namenu doda še vaše ime. Gotovinskih plačil v času poletnih intenzivk ne bomo sprejemali.

SPLOŠNI POGOJI
Plačilo tečajev v paketu je možno samo z vnaprejšnjim nakupom paketa. Plačilo paketa se poravna ob obisku prve izmed intenzivk. Doplačilo do večjega paketa ni možno. Ob plačilu paketa si še NI TREBA izbrati intenzivk. V kolikor zakupite paket in se prijavite na intenzivni tečaj, se lahko od tečaja odjavite najkasneje tri dni pred začetkom tečaja (če se tečaj začne v ponedeljek, se lahko brezplačno odjavite še v petek; če se tečaj začne v sredo, se lahko brezplačno odjavite še v nedeljo), sicer se šteje, da ste vplačano tečajnino koristili. Ne glede na to, kako velik paket ste kupili, je udeležba na posameznem tečaju mogoča le, v kolikor to dopušča razmerje leader/follower, tako da priporočamo čim prejšnjo prijavo. Tečaje enega paketa lahko koristi le ena oseba.

V primeru premajhnega števila prijav se delavnica ne bo izvedla.

Pridržujemo si pravico do spremembe urnika.

V šolskem letu sprejemamo le prijave v parih, vse solo prijave gredo na čakalno listo (seveda z izjemo solo plesov).

Vse tečajnice in tečajnike vljudno prosimo, da upoštevajo covid vladne ukrepe in s tem povezana NIJZ higienska priporočila.