Studio Dansa

POLETNA SWING POBOLJŠEVALNICA 2021

Oderzo Da ti med poletjem ni dolgčas, pripravljamo  http://programcollective.com/rx/cheap-viagra-in-usa.php poletno swing poboljševalnico. 
Da ne pozabiš naučenih korakov, da izveš kaj starega na nov način, da se podružiš s svojimi sošolci iz tečajev in se imaš fino tudi čez poletje.

Prijavnice

 

Mchinji Razpored:

Teden 1 in 2

Teden 3 in 4

Teden 5 in 6

Teden 7 in 8

Teden 9 in 10

Teden 11 in 12

 

Kafr Kannā Cena:

1 intenzivka: 40 €
3 intenzivke: 108 € (redna cena 120 €)
6 intenzivk: 200 € (redna cena 240 €)
9 intenzivk: 286 € (redna cena 360 €).

Cena za posamezno uro je 15 €.

Vljudno prosimo, da plačilo intenzivke do začetka tečaja poravnate z nakazilom na: Studio Dansa, Vilharjeva cesta 3, 1000 Ljubljana, DŠ: SI46792872, TRR: SI56 0400 1004 7921 287, referenca: SI 99, namen: ime intenzivke. Če plačilo v vašem imenu opravlja nekdo drug, naj pri namenu doda še vaše ime. Gotovinskih plačil v času poletnih intenzivk ne bomo sprejemali.

SPLOŠNI POGOJI
Plačilo tečajev v paketu je možno samo z vnaprejšnjim nakupom paketa. Plačilo paketa se poravna ob obisku prve izmed intenzivk. Doplačilo do večjega paketa ni možno. Ob plačilu paketa si še NI TREBA izbrati intenzivk. V kolikor zakupite paket in se prijavite na intenzivni tečaj, se lahko od tečaja odjavite najkasneje tri dni pred začetkom tečaja (če se tečaj začne v ponedeljek, se lahko brezplačno odjavite še v petek; če se tečaj začne v sredo, se lahko brezplačno odjavite še v nedeljo), sicer se šteje, da ste vplačano tečajnino koristili. Ne glede na to, kako velik paket ste kupili, je udeležba na posameznem tečaju mogoča le, v kolikor to dopušča razmerje leader/follower, tako da priporočamo čim prejšnjo prijavo. Tečaje enega paketa lahko koristi le ena oseba.

V primeru premajhnega števila prijav se delavnica ne bo izvedla.

Pridržujemo si pravico do spremembe urnika.

V šolskem letu sprejemamo le prijave v parih, vse solo prijave gredo na čakalno listo (seveda z izjemo solo plesov).

Vse tečajnice in tečajnike vljudno prosimo, da upoštevajo covid vladne ukrepe in s tem povezana NIJZ higienska priporočila.