Studio Dansa

Swingalnica

Si želite, da bi vaši otroci poleg osnovne rekreacije svoj prosti čas izkoristili tudi za kaj drugega? Ples je ena zmed tistih aktivnosti, ki vašemu otroku poleg osnovnega giba prinaša tudi veliko drugih prednosti. Ne glede na to, ali vaš malček že zdaj rad skače po stanovanju ali pa ob plesni glasbi samo radovedno pogleduje, je Swing za najmlajše priložnost, da poleg tega, da porabi dnevno dozo energije, obenem osvoji tudi osnove družabnosti.

Swing je ples, ki je skozi leta ohranil svoj visok nivo kulture in spoštljivosti tako v samem plesu kot v odnosih med soplesalci. Na igriv način bo najmlajšim predstavljena paleta osnov swing plesov, obenem pa se bodo lahko otroci na igriv način spoznali tako z jazz plesom kot jazz glasbo. Na tečaju bodo otroci pričeli s solo charlestonom in lahkimi solo jazz gibi, nadaljevali s prvimi koraki lindy hopa, na zaključni produkciji pa bodo predstavili celoletno delo.

Nivo: Tečaj je primeren za vse otroke od 1. razreda osnove šole do dopolnjenega 14-ega leta, potrebni pa so športna obutev in udobna oblačila.

Tečaj poučuje Špela Premelč in bo potekal vsak četrtek od 16.45 do 17.45.

Prijave so odprte. Urnik tečajev si lahko ogledate tukaj