Studio Dansa

Lindy izziv

Tečaj je namenjen plesalkam in plesalcem z vsaj triletnimi plesnimi izkušnjami, ki si želite nekoliko resneje trenirati, vaditi, morda nastopati, tekmovati in s časom oblikovati ali biti član show plesne skupine. Kljub temu, da je tečaj namenjen fiksnim parom, ki bodo skozi sezono skupaj oblikovali svoj stil in gibalno interpretacijo, bo tečaj omogočal tudi menjavo partnerjev ter obilo medsebojne komunikacije.

Tečaj bo potekal enkrat tedensko, zaželeno pa je, da tečajniki med tednom povadite manjše plesne naloge ter se lotite lastnega kreiranja.

Lindy izziv 1

Nivo: Znana formula in novi izzivi. Tečaj je namenjen fiksnim parom, ki si podrobneje želijo raziskovati različne stile swinga, v okvirjih družabnega plesa ter show formacij. Potrebne so izkušnje vsaj treh let obiskovanja Lindy tečajev.

Tečaj poučujeta Špela Premelč in Nejc Zupan in bo potekal vsako sredo od 19.15 do 20.15.

 

Lindy izziv 2

Nivo: Tu bo šlo zares! Če swing plešeš že vrsto let in ne veš več, kako naprej, je to tečaj zate. Posvečali se bomo oblikovanju posameznikovega stila, razumevanju razvojnih možnosti družabnega plesa ter snovanju show formacij. Obilo plesne tehnike in gibalne igre. Vabljeni s prijavami v paru. Tečaj je namenjen tistim, ki ste že obiskovali Lindy Izziv 2 ali z vabilom učiteljev.

Tečaj poučujeta Špela Premelč in Nejc Zupan in bo potekal vsako sredo od 20.30 do 21.30.