Studio Dansa

Izjave udeležencev

19. septembra 2014

Sam ponos me je, da sem del Danse.

19. septembra 2014

Odličen ambient, pozitivni, nasmejani ljudje :), ki živijo za ples, druženje, ob njih se čas ustavi in povrne v stare čase, ko so se še vsi znali bolj zabavati.

9. septembra 2014

Brez vaju in vajine ekipe (beri: predvsem Grege) ne bi bilo NIČ, torej HVALA tudi z druge strani ... zame je bil vikend, ki mi bo še kar nekaj časa dajal energijo.

9. septembra 2014

Ljudem, ki se tako zelo trudijo za eno stvar, rada pomagam. Pri zahvalah si nekoga pozabila: sebe! Anja, najlepša hvala, da ti je toliko do naše swing scene in se trudiš na vse možne načine za slovenske plesalce!

9. septembra 2014

Joj, škoda, ker nisem uspela priti ... Vsepovsod slišim le pohvale 🙂 BRAVO, punce in grega!!! Uspelo je, predvsem pa hvala tebi, Anja, za vso angažiranost in izkazano dobro voljo! respect. Bodite fain

9. septembra 2014

Tudi jaz se pridružujem vsem zahvalam in navdušenju - bilo je zabavno in navdihujoče 🙂 Hvala Anji in Tanji, da sta se odločili spustiti v to in vsem ostalim za pomoč na vseh možnih koncih. Saj veste, če manjka en kolešček, mašina že škriplje 🙂 Super ste!

9. septembra 2014

Vse skup vas objemam. :* Srcki smrcki piski miski, vsak posebej in vsi skupej mi je tok pri srcu. Globok! 🙂 Lep dan vsem, lahko noc, če to kdo ob tej uri prebere. Pusice

9. septembra 2014

Iskrena zahvala za super podaljšani vikend z dobro družbo, zanimivimi delavnicami in popestritvijo obalne scene - res upamo, da boste kmalu zopet prišli v naše kraje - super ste 🙂

9. septembra 2014

Alo ekipa, pune vam hvala da ste mi dali šanso in mi zaupali pri učenju in soustvarjanju z mojimi spolesalkami na SMSu. Fajn je blo, tut vam pohvale za vso organizacijo!

9. septembra 2014

Hvala! Carji ste!!!! 🙂

9. septembra 2014

Najboljši ste! In mi vsi z vami! 😀 Vikend je bil najlepši, najslajši, najbolj nasmejan in sploh naj naj naj. Že zdaj se veselim naslednjega SMS-a! Lepe poletne dni v senci vam želim!

9. septembra 2014

dobro jutro :-), bilo je super, hvala vsem organizatorjem!!!

9. septembra 2014

Ekipa, hvala vam na svemu! bilo je super!

24. avgusta 2014

Hojla, danes je bilo v križanki geslo "Primorska vas", tri črke, prva O. In, guess what!!! Vedela sem, da je OST :D:D. Super je bilo in komaj čakam slikic! Hvala vsem za super doživetje!

24. avgusta 2014

Uau, SMS je bil tako zakon, da sem moral danes še popoldan odspati 4 urce, da se malo opomorem 🙂