Studio Dansa

Dansa 13

Prvi vikend v aprilu praznujemo 13 let svojega delovanja. Poleg petkovega plesnega večera in nastopa “30 second showcase” pripravljamo tudi sobotne plesne delavnice različnih swing zvrsti in nivojev.

Sobotne delavnice so načeloma razprodane – lahko se vseeno prijavite in v primeru, da se sprosti kakšno mesto, vas o tem obvestimo.

Prijavnica za sobotne plesne delavnice

Prijave za 30 Second Showcase so zaprte.

*** Urnik delavnic, 2.4. ***

11-12
Velika dvorana: Funny Rhythms, Špela Premelč in Nejc Zupan
(Footwork v Lindy Hopu. Pimerno za vse nivoje, tudi za manj izkušene plesalke_ce s predznanjem Lindy Hopa-a)
Mala dvorana:  Shag taster, Nina Mavec & Samo Planinc
(primerno za vse nivoje – plesno predznanje ni potrebno)

12.10-13.10
Velika dvorana: Pop Turn, Petra Robek & Janez Šepetavc
(Govorili bomo o tehniki tega na videz tako enostavnega obrata, dodali bomo nekaj variacij in ga naredili kar se da udobnega. Primerno za plesalke_ce, ki plešejo Lindy Hop vsaj eno leto.)
Mala dvorana: Slow Bal, Urša Luzar & Nejc Zupan
(Primerno za plesalke_ce vseh nivojev znanja. SlowBal se bomo učili od začetka.)

13.20-14.20
Velika dvorana: Boogie Inspired Footwork, Ana Vesel & Lena Zabiiaka
(primerno za Lindy in Boogie plesalke_ce)
Mala dvorana: Slow Step, Petra Robek & Janez Šepetavc
(Malo za zabavo, malo za vajo, malo pa zares. Vse korake bomo zamenjali za slow-e, tudi na rock step ne bomo pozabili. Odlična vaja in še boljša variacija. Za piko na i pa bomo to aplicirali v swingout. Primerno za vse željne izziva.)

** čas za kosilo **

15.00-16.00
Velika dvorana:  Redirection Lindy, Nóra Ágoston & Jure Rus
(Igrali se bomo s preusmeritvami, tako da bomo že obstoječim gibom dodali nove korake in jih malo začinili. Primerno za plesalke_ce, ki plešejo Lindy Hop vsaj eno leto.)
Mala dvorana: Jump Around, Ana Lozar & Nejc Oberčkal
(Delavnica skokov, primerna za vse, ki se želite podati v bolj akrobatske vode in plešete vsaj 2 meseca. Na delavnici ne bo menjav, zato pridite s plesnim partnerjem, potrebujete pa tudi športno obutev.)

16.10-17.10
Velika dvorana: Surprise Swingout, Ana Lozar & Janez Šepetavc
(primerno za vse, ki znate suvereno odplesati swingout)
Mala dvorana: Tuck Turn Variations, Nóra Ágoston & Jure Rus
(Že vsem znani Tuck turn bomo tokrat malo predelali in ga pospestrili z novimi variacijami. Predznanje: vsaj 1 leto Lindy Hop tečajev.)

Cena:

35 € za plačila, prejeta do vključno 31.3.,

40 € za plačila, prejeta od vključno 1.4.

samo 1 klas: 15 €

(samo petkov plesni večer: 4 €)

Cene so na osebo in vključujejo 5 klasov na soboto, 2.4. in vstopnino na petkov plesni večer, 1.4.

Plačilo opravite z nakazilom na: Studio Dansa, Vilharjeva 3, 1000 Ljubljana, DŠ: SI46792872, TRR pri Novi KBM: SI56 0400 1004 7921 287, namen: RD delavnice

Možno je tudi plačilo z bonom21 – izpolnjen obrazec in sliko osebnega dokumenta nam pošljite na info@studiodansa.com. Za dokumente, prejete do vključno 31.3., velja cena 35 €. Za dokumente, prejete od vključno 1.4., velja cena 40 €.

Prijavnica za sobotne plesne delavnice

Splošni pogoji:

Sprejemamo prijave v parih, vse solo prijave pa umeščamo v delavnice, kolikor to dopušča razmerje leader/follower. V primeru odpovedi s strani udeleženke/ca tečajnine ne vračamo, lahko pa znesek za vnaprej javljeno odsotnost koristite kot dobropis za kasnejše tečaje ali delavnice ali darilni bon. V kolikor svoje odsotnosti ne javite vnaprej, dobropisa ne dajemo. V primeru odpovedi dogodka s strani organizatorja vam tečajnino vrnemo, lahko pa jo koristite kot dobropis za druge tečaje ali delavnice ali darilni bon. Pridržujemo si pravico do spremembe urnika in odpovedi katere od razpisanih delavnic, v kolikor bo obisk prenizek za kakovostno izvedbo.