Studio Dansa

lee-mickey

NA OBISKU: Lee & Mikey

NA OBISKU je serija delavnic, ki se tekom leta ponavadi zgodijo za vikend. Takrat povabimo plesalce iz tujine, ki svoje znanje delijo z nami.

NA OBISKU: Lindy hop workshop

mikey&lee7

Z veseljem sporočamo, da bosta oktobrsko lindy hop delavnico Na obisku vodila mednarodna učitelja Lee Meidan (ISR) in Mikey Petroza (ZDA). Vikend delavnica, na kateri se bomo poglobili v tehnike vodenja in sledenja, ritem in zavedanje telesa, je namenjena advanced plesalkam in plesalcem.

Naj vam predstavimo še tokratna učitelja:

Lee je vstopila v svet lindy hopa preko jazz glasbe, saj se je celo otroštvo posvečala igranju saksofona. Izraelka, ki med tednom poučuje swing plese v Madridu, med vikendi pa potuje in poučuje na mednarodnih festivalih, vas bo navdušila tudi s svojim navdušenjem nad solo jazz-om.

Mikey sodi v sam vrh svetovne lindy hop scene. Učitelj, ki redno poučuje na večjih festivalih po celem svetu in zaseda vrhove tekmovanj, kot so ILHC, je znan po svoji prizemljenosti in poučevanju, ki temelji na razvijanju individualnega sloga in samozavesti na plesišču.

Delavnica bo potekala med 21. in 22. oktobrom.

O UČITELJIH / ABOUT TEACHERS

URNIK / SCHEDULE

CENIK / PRICES

DELAVNICE ZA UČITELJE / CLASSES FOR TEACHERS          

~ ZABAVE / PARTIES ~

20.10.
petkov swing plesni večer / friday swing dance party

21.10 
sobotni swing plesni večer + SWING UNPLUGGED (aka Mojca sprašuje)
/saturday swing dance party + SWING UNPLUGGED,
kjer nas bo pogovor z Mikeyom Pedrozo popeljal skozi razvoj swinga, razvoj plesa/scene v ZDA in EU od Revival ere naprej. Vabljeni!

Prijave so odprte!