Studio Dansa

3. sklop tečajev

28. marca začenjamo s tretjim sklopom tečajev.

Tretji sklop poteka od 28.3. do 16.6.2022 in obsega 11 vaj. Cena tretjega sklopa je 105 €. Prosimo, da tečajnino poravnate do druge vaje tekočega sklopa.

V prvem tednu novega sklopa je možno plačilo z gotovino (POS terminala nimamo), sicer pa tečajnino poravnate z nakazilom na:

Studio Dansa, Vilharjeva 3, 1000 Ljubljana, SI56 0400 1004 7921 287, referenca SI 99, namen: vrsta tečaja (npr. LH1 Ana&Jure).

V kolikor nakazilo v vašem imenu opravlja kdo drug, naj v namen dopiše še vaše ime.

10-odstotni študentski/dijaški popust velja pri plačilu celega sklopa (in ne posameznih vaj).

V kolikor želite tečajnino poravnati z bonom21, prinesite na prvo vajo novega sklopa: fotokopijo identifikacijskega dokumenta in izpolnjen obrazec Priloga 1, Potrditev unovčitve bona 21 (na voljo tukaj). Ker se plačilo z bonom21 šteje za gotovinsko plačilo, prosimo, da tudi morebitno doplačilo uredite z gotovino. Doplačila, opravljena z nakazilom, bomo vrnili.

Tečaji potekajo celo šolsko leto v istem terminu, pod istim imenom in z istimi učitelji. V kolikor tečaj pade na dela prost dan izven okvira naših počitnic, bo organizirano nadomeščanje ure po dogovoru z učitelji.

Na tretji sklop se ne prijavljate, prosimo pa, da svojim učiteljicam/em sporočite, v kolikor s tečajem ne boste nadaljevali, da lahko urejamo razmerje lead/follow in da tečaj v primeru premajhne udeležbe pravočasno zapremo.